The hero's journey
 
 

THE HERO’S JOURNEY

An awareness and –personal- leadership program

De manier waarop Joseph Campbell de principes van het leven in kaart heeft gebracht met ‘De Reis van de Held’ blijkt ideaal om het proces van bewustwording en groei inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Onder de naam THE HERO’S JOURNEY, ‘De Reis van de Held’, waaronder de kaart van Joseph Campbell bekend is geworden, bieden we een programma aan voor bewustwording en ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap.

THE HERO’S JOURNEY bestaat onder meer uit een introductieworkshop en een driedaags programma waarin gewerkt wordt aan:
 • Bewustwording: Wie ben ik, wat wil ik echt, wat zijn mijn talenten? Waar sta ik nu, waar wil ik naar toe? Wat houdt me tegen, hoe ga ik daar mee om, wat heb ik nodig?
 • Kennis en begrip van de universele principes van het leven adhv de kaart van THE HERO’S JOURNEY
 • Oefeningen om deze principes te kunnen toepassen en daadwerkelijk (persoonlijk) leiderschap uit te kunnen oefenen, om in FLOW te zijn.

  Het programma THE HERO’S JOURNEY biedt de inhoud op compacte en bruikbare manier aan, met ruimte voor ieder om er een persoonlijke invulling aan te geven.
  Het is een programma dat mensen persoonlijk raakt en aanspreekt. Het gaat uit van hun drijfveren, weerstanden, obstakels, maar ook verantwoordelijkheden.
  De kracht van het programma ligt in het creeren van een omgeving waarin mensen zich veilig voelen en geinspireerd worden nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun angsten te overwinnen.

  Je kan deelnemen aan:
  THE HERO’S JOURNEY – Personal leadership
  THE HERO’S JOURNEY - Teams
  THE HERO’S JOURNEY – Business
  Individuele coaching
 • nieuwsbrief
  nieuwsbrief
  logo
   
   
         STREAM Coaching Laan van Niftarlake 23 3612 BL Tienhoven 06 300 42 793 info@streamcoaching.nl