The hero's journey
 
 

Wie

De trainers van THE HERO’S JOURNEY

Ineke Bueno
Ik vind het heerlijk om een omgeving te creëren waarin mensen even alle dagelijkse beslommeringen kunnen vergeten en zich weer geïnspireerd kunnen voelen door de mooie dingen van het leven, door de schoonheid die we overal om ons heen kunnen zien.
Ineke Bueno Ik raakte gefascineerd door de vraag “Hoe zit het leven in elkaar, waarom is het leven voor de een zo moeizaam en voor de ander een feest?” Wanneer je jezelf steeds de vraag blijft stellen “waarom werkt dit zo?”, blijken vele invalshoeken mogelijk, maar uiteindelijk steeds dezelfde wetten, universele principes te gelden.
In THE HERO’S JOURNEY zijn deze principes prachtig in kaart gebracht.
Ik zie het programma ook als een Held die op Reis gaat, de wijde wereld in, en stukje bij beetje mensen aanspoort tot authenticiteit, samenwerking en tolerantie. Wanneer we allemaal durven staan voor wie we zijn en beter om kunnen gaan met alle angsten en emoties die het daadwerkelijk er naar handelen in de weg zitten, kunnen er echt hele mooie dingen gebeuren.
Voor mij ligt de uitdaging in het ‘setting the stage for miracles to happen’.

Martijn Messing
De Hero’s Journey leerde ik zelf kennen tijdens mijn eigen opleidingen en liet mij inzien dat in ieder mens een held schuilt. We houden ons enkel tegen door allerlei gedachten gebaseerd op angsten en ervaringen uit ons verleden. Daarom durven we niet uit onze comfortzone te stappen, ook al willen we nog zo graag iets bereiken.
Martijn Messing Het gekke is, en dat ontdekte ik tijdens vele interviews die ik hield met helden, dat mensen die dat wel doen, achteraf allemaal zeiden dat ze er tegenop zagen, maar dat hun angsten ongegrond bleken te zijn, het was het beste wat ze gedaan hadden. Graag inspireer ik mensen om uit hun comfortzone te stappen en hun echte leven te gaan leiden, onze samenleving heeft helden nodig.
Tijdens THE HERO’S JOURNEYreik ik je oefeningen aan die je ondersteunen jouw angsten om te vormen tot kracht om je doelen te bereiken zoals jij ze hebt bedoeld en stimuleer ik je graag reisgenoten te verzamelen op weg naar jezelf.
nieuwsbrief
nieuwsbrief
logo
 
 
       STREAM Coaching Laan van Niftarlake 23 3612 BL Tienhoven 06 300 42 793 info@streamcoaching.nl