The hero's journey
 
 

Teams

THE HERO’S JOURNEY is een programma, dat mensen uitdaagt tot bewustwording en ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap.

Ook als team heb je te maken met steeds veranderende omstandigheden met de daarbijbehorende momenten van chaos en onzekerheid. De uitdaging is om zowel persoonlijk als samen nieuwe horizons te verkennen. En of het nu gaat om je weg te vinden na een reorganisatie of het ontwikkelen van plannen voor innovatie, daar is lef voor nodig!
THE HERO’S JOURNEY wil jullie als team uitdagen uit je comfortzone te stappen, het bekende los te laten, op avontuur te gaan.

Met THE HERO’S JOURNEY voor TEAMS vragen we je een moment halt te houden om eens werkelijk te zien, te luisteren en te voelen wat er voor jullie persoonlijk en als team op dit moment voor belangrijke stappen te maken zijn.
Welke talenten hebben jullie meegekregen, die vragen om ingezet te worden en voldoening te geven? Hoe scheppen jullie een omgeving waarin plaats is voor authenticiteit, tolerantie en samenwerking, zodat vervolgens buitengewone resultaten neergezet kunnen worden?

Naar voren durven komen en paden durven te betreden die misschien tot nu toe niet gangbaar zijn. In een goed team heb je het gevoel reisgenoten te zijn, reisgenoten die samen het avontuur aangaan, het avontuur van ‘De Reis van de Held’.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van THE HERO’S JOURNEY voor jullie team of organisatie? Neem contact op met

Ineke Bueno
STREAMcoaching
info@streamcoaching.nl
06 300 42 793
nieuwsbrief
nieuwsbrief
logo
 
 
       STREAM Coaching Laan van Niftarlake 23 3612 BL Tienhoven 06 300 42 793 info@streamcoaching.nl